Het complete betaalplatform voor de retailsector

Van mode- en cosmeticaretailers tot warenhuizen en electronicawinkels, de retailindustrie is een continu veranderende industrie. Kies voor één betaaloplossing voor alle kanalen waarmee je je klanten de beste winkelervaring kunt bieden.

Image

Eén partner

Richt je op je klanten, niet op het consolideren van oude technologie. Als je zowel online als in de winkel voor één betaalpartner met één contract kiest, kun je gemakkelijk schalen.

Eén integratie

Bouw je klantervaringsstrategie rondom betaalgegevens. Ontvang consistente rapporten over kanalen en markten.

Snelle lancering

Boor snel nieuwe markten aan. Beheer al je pinapparaten en schakel relevante lokale betaalmethoden in via het dashboard van Adyen.

Voor shoppers

Verkort wachtrijen met mPOS. Gebruik gegevens om, ongeacht het kanaal, een gepersonaliseerde ervaring aan te bieden en laat shoppers betalen met een variatie aan betaalmethoden.

"De samenwerking met de verkoopteams en accountmanagers is goed verlopen. Zonder Adyen hadden we de Lush Pay-oplossing lang niet zo vlot kunnen lanceren. Omdat onze roadmap vrij intens is, was het belangrijk om met een aanbieder samen te werken die ons tempo aankon en die ons tevens een eenvoudige integratie en lancering kon bieden."

Mike West ・ Financiële bedrijfspartner bij Lush

Onze slimme features

Afgestemd op de retailindustrie

Gebruik betaalgegevens van alle kanalen om je shoppers beter te leren kennen

Vergelijk je point of sale-betalingen met je online betalingen. Krijg beter inzicht in het hele shoppertraject en bepaal de koers van je bedrijf.

Image

Volledig gecertificeerde technologie vanaf dag één

Laat de betaalgegevens aan ons over zodat jij je bezig kunt houden met het reduceren van je PCI-scope. Adyen voldoet aan PCI DSS en PSD2 SCA, en is klaar voor de toekomst.

Een partner voor innovatie

De manier waarop mensen betalen, is aan het veranderen

Binnen de industrie zijn wij een koploper in het aanbieden van nieuwe, opkomende betaalmethoden. Van M-Pesa in Afrika tot Swish in Zweden, wij zijn als eerste op de hoogte.

mPos om ervaringen in de winkel te verbeteren

Maak de ervaring eenvoudiger en toegankelijker voor al je klanten. Geef het personeel de kans om betalingen in elk deel van de winkel te verwerken. 

Beloon loyaliteit en verbeter de personalisatie

Maak in het tijdperk van de zogenoemde contextual commerce gebruik van loyaliteitsprogramma's die aan betaalkaarten van shoppers zijn gekoppeld om ervoor te zorgen dat shoppers terugkomen.

Image

Pinapparaten in alle formaten

Hardware voor iedere retailer, van mpos tot toonbankpinautomaten, met een gecentraliseerd systeem dat eenvoudige probleemoplossing, automatische updates en pinapparaatvervangingen mogelijk maakt.

Verminder online fraude met AI

Herken fraude online en in de app eenvoudig zonder handmatig werk. Krijg inzicht in je transacties met een slim fraudesysteem dat AI combineert met een op regels gebaseerd risico-ecosysteem.

Image

Herken terugkerende shoppers dankzij getokeniseerde betalingen. 

Een enkel overzicht van de betalingen in het dashboard van Adyen. Alle kanalen, alle regio's.

Inzicht in betaalverwerking om de authorisatiepercentages te verbeteren.

Detecteer bij het pinapparaat de taal van je shoppers en laat hen in de door hen gewenste valuta betalen.

Een oplossing die is gebouwd voor

Mode

Een betaalplatform dat gericht is op groei. Ook bij nieuwe kanalen en regio's kun je interne systemen consolideren om naarmate je groeit, je bedrijfsprocessen te vereenvoudigen.

Luxe

Creëer een uiterst persoonlijke ervaring voor shoppers door betalingen te vereenvoudigen. Bied online Pay by Link aan of gebruik mpos om gesprekken persoonlijk voort te zetten.

Beauty

Maak een loyaliteitsprogramma zonder loyaliteitskaart. Aan betalingen gekoppelde loyaliteit zorgt ervoor dat shoppers niets tekortkomen, dat hun deelname toeneemt en dat jouw inzichten verbeteren.

Elektronica

Gebruik betalingen om innovatie aan te sturen. Integreer de Terminal API van Adyen zodat online bestellingen (en meer) kunnen worden opgehaald en online en offline kanalen met elkaar worden verbonden.

Warenhuizen

Betalingen van een groot aantal shoppers. Van contactloze en offline verwerking in de winkel tot de keuze om shoppers online op hun manier te laten betalen.


Onze retailpartners

We maken gebruik van toonaangevende technologieoplossingen om jouw shoppers de beste ervaring te kunnen bieden.

Adyen-retailrapport van 2019

Retailers hebben wereldwijd verkoopmogelijkheden van 3,3 biljoen Amerikaanse dollar. Ontdek hoe digitale transformatie en klantgerichte innovatie hieraan ten grondslag liggen.

Ga aan de slag

Ons salesteam hoort graag van je

Om via Adyen betalingen te kunnen verwerken, hoort ons team graag waar je naar op zoek bent. Wij geven vervolgens advies over de betaaloplossing die het beste bij jouw bedrijf past.

Test account

Nadat je met het team van Adyen hebt gesproken maken wij een test account voor je aan. Hiermee kun je op gemak de functionaliteiten van ons platform ontdekken en je eerste testbetaling doen. 

Teken en go-live

Je hoeft slechts één contract te ondertekenen en je bent klaar om betalingen te accepteren via het Adyen-betaalplatform. Ons onboarding team neemt contact met je op om ervoor te zorgen dat we de benodigde informatie hebben om je live te zetten.

Configureer en optimaliseer

Configureer je account-instellingen en begin met het verwerken van betalingen via Adyen. 

Are you looking for test card numbers?

Would you like to contact support?