Kundene våre

Vi omdefinerer betaling for verdensledende selskaper.

  Unified Commerce

Definer måten kundene dine handler på

Vi er den eneste betalingsplattformen som fullt ut støtter unified commerce — POS, e-handel, svindelforebygging og kundedata – for en betalingsopplevelse uten avbrudd.

''Vanligvis kan man henvise kundene til en butikk i nærheten hvis en vare er utsolgt. Med endless aisle kan butikker i distriktsområdene tilby samme funksjon digitalt ved å la kunden bestille varen der og da.''

Henri Legentil IT omnichannel consultant hos IC Group


 Nettbetalinger

Alt du trenger for å ta imot nettbetalinger

Ta imot alle internasjonale og foretrukne lokale betalingsmetoder med svindelbeskyttelse på vår fremtidsrettede plattform.

«Vi er helt avhengige av Adyen RevenueProtect for forhindre svindel … Med Adyens risikostyringsløsning reduserte vi chargebacks med 70 %.»

Patrik Falk・Product Owner Payments

 Utsalgssted

Optimaliser POS-betalingsoppsettet

Den nyeste teknologien for enhver kundereise. Opplev en optimalisert POS-løsning med Terminal API, som integrerer Adyens POS-systemer med din betalingsterminal.

«Kinesiske kunder er vant til andre internasjonale varehus som alle ser og føles fantastiske ut. Så forventningene er svært høye.»

Pieter Heij ・Director MultiChannel


 Adyen for Platforms

Forenkle plattformbetalingene dine

Plattformløsningen vår er kompatibel, global og fleksibel. Ideell for plattformer med høyt volum.

«Samarbeidet med Adyen gjør det mulig for oss å optimalisere kjøps- og salgsmiljøet ytterligere. Vi tror at samarbeidet kommer til styrke vår evne til å betale selgere raskt og pålitelig, samt vår evne til å tilby kundene våre muligheten til å betale med betalingsmetoden de foretrekker.»

James Esposito・Senior Director of Payment Operations

Are you looking for test card numbers?

Would you like to contact support?