Alle betalingstjenester til dit hotel på én enkelt platform

Fra booking til indtjekning, til baren, spaen og udtjekning: Brug en samlet tilgang, når du administrerer betalinger, og overgå gæsternes forventninger.

Gæst og partner betaler ved hotelskranke med en smartphone.

Personlige oplevelser
Giv gæsterne fleksibilitet ved ind- og udtjekning, forbedrede loyalitetsprogrammer og deres valg af lokale betalingsmetoder.

Én platform
Saml betalinger på tværs af ejendomme og kanaler, uanset hvor i verden de er.

Fjern omfanget af PCI

Reducer eksponeringen af kortdata og ressourcer for at opretholde PCI compliance.

Partnere, du kender
Opret en integreret løsning ved at kombinere betalingen med de partnere, du allerede elsker.

Video placeholder image of family paying at hotel

"Adyen var for os som en foretrukken strategisk partner med innovative og fleksible løsninger til at opfylde vores vision. Samarbejdet med Adyen har gjort det muligt for os at levere en løsning, der er sikker og kontaktløs, samtidig med at vi forbedrer vores tilbud som en livsstilsdestination, hvor gæsterne kan bo, spise, shoppe, feste og slappe af, mens de skaber værdifulde minder uden afbrydelser."

Chadi Chemaly ・ Hotel Manager, Raffles Hotel Singapore

Vores løsning til hoteller

Reducer dataeksponering

Sikkerhed er vores prioritet; vi sikrer, at du er PCI-kompatibel og at du har kan betale sikkert med sikre links, mens vores præcertificerede terminaler tilbyder enten end-to-end- eller point-to-point-kryptering.

Skab fleksible rejser for dine gæster

Centraliser styringen af betalinger på tværs af alle kanaler og regioner med én samlet betalingspartner. Vi tilbyder fleksibiliteten til at åbne nye salgskanaler og udrulle nye gæsterejser, hurtigt og i stor skala.

Få fuldbyrdede rapportering med vores Customer Area

Alle betalinger på ét sted

Få indsigt i dine udbetalinger, antal chargebacks, typer af betalingsmetoder og transaktionsmængder på tværs af kanaler.

Optimeret afstemning

Som processor og indløser leverer vi rapportering om alle betalinger, uanset kanal eller placering. Med vores udbetalingsrapporter har du mindre brug for regnskabsteams.

Klarere indsigter

Få en bedre forståelse af, hvordan din virksomhed klarer sig. Fra dine gæsters adfærd til kanal- og placeringspræstationer.

Salgs- og udbetalingsside i Adyens Customer Area

Personificer dine gæstebetalinger

Giv hver gæst en personlig oplevelse, fra at tilbyde de betalingsmetoder, som dine gæster ønsker, til at bruge tokenisering for at genkende tidligere gæster overalt i verden.

Betalingskort er forhåndsgodkendt ved indtjekning, med automatisk påfyldning ved ekstraudgifter.

Få feedback fra dine gæster ved personlig udtjekning via terminalen.

Brug dynamisk valutakonvertering til at registrere gæstens sprog, og lad gæsten vælge sin foretrukne valuta.

I tilfælde af, at en gæst ikke dukker op, eller hvis der er gebyrer, der skal betales efter udtjekning, kan de trækkes fra de gemte kort.


Arbejd med partnere, du har tillid til

Vi ved, at hoteller arbejder med flere leverandører og systemer, så uanset om du administrerer ejendomme, bookinger eller kanaler, skal du sørge for, at din betalingspartner er den mindst besværlige del. Vi arbejder sammen med førende teknologipartnere i hotel- og restaurationsbranchen for at skabe en integreret løsning.

En løsning bygget til

Hotelkæder og franchiser

Giv dine gæster en ensartet oplevelse på tværs af dine ejendomme med velkendte betalingsmetoder, kundeoplevelser og loyalitetsordninger.

Luksusresorter

VIP-behandlingen kræver den bedste betalingsoplevelse. Tokeniseret kortteknologi betyder, at gæsterne kan vise deres kort én gang og nyde resten af opholdet uforstyrret.

Ejerskabsgruppe

Hotelejere arbejder ofte med forskellige systemer på tværs af lokationer. Vi kan hjælpe ved at konsolidere betalinger i ét system og tilbyde konsistens og kendskab for personalet alle steder.

Underholdningsresorter

Underholdning er i konstant udvikling. Sørg for, at dine feriesteder er innovative med betalingsoplevelsen; fra wearable enheder til QR-koder.

Ferieudlejning

Fleksibilitet er meget vigtigt. For gæster kan det være muligheden for at gemme deres kortoplysninger til fremtidige ophold. For virksomheder kan det være muligheden for at tokenisere kortoplysninger i tilfælde af skader.

Kroer og B&Bs

Der er altid plads på kroen til personlige oplevelser. Vi kan drive automatisering for at understøtte behov fra medarbejdere. Sikre betalinger (der er en højere grad af medarbejder- og kundeskader på kroer).

Et armbånd indlæses for at muliggøre betalinger via wearables

Adyen hotel- og restaurationsbranche-rapport

Kun 1 ud af 4 virksomheder i hotel- og restaurationsbranchen har en digital transformationsstrategi. Lær, hvordan hoteller kan forbedre kundernes oplevelse ved at tage ny teknologi til sig.

Vil du være vores gæst?

Få mere at vide om vores løsning til hoteller.

Are you looking for test card numbers?

Would you like to contact support?