Authenticatie

Eenvoudige authenticatie voor iedereen

Beperk fraude, verhoog het aantal conversies en bied klantvriendelijke authenticatie die aan de recentste normen voldoet.

Betalingsstroom 3D Secure 2

De wereld van betalingsauthenticatie verandert

Europese Economische Ruimte (EER)

De meeste landen in de EER hebben de PSD2 SCA-wetgeving geïmplementeerd sinds januari 2021.

Australië

Overeenkomstig de AusPayNet-regelgeving moeten merchants boven bepaalde fraudedrempels sinds oktober 2019 SCA toepassen.

Brazilië

In Brazilië is voor alle transacties met een pinpas authenticatie vereist van de kaartuitgevende bank.

India

In India moeten banken authenticatie uitvoeren voor alle binnenlandse e-commercetransacties.

3DS1 vs. 3DS2

Bekijk de verbeteringen van 3DS1 tot de nieuwste versie 3DS2.

3DS1

3DS2

Adyen 3DS2

Authenticatie wordt voor iedereen een fluitje van een cent.

Laat onze technologie het handmatige werk overnemen

Authenticatie wordt achter de schermen of met simpele input van klanten voltooid. Iedere transactie wordt gerouteerd op basis van het soort voorschriften, de risicobeoordelingscriteria en bedrijfsspecifiek beleid.

Creëer een betaalervaring zonder onderbrekingen

Houd klanten die met een betaalkaart afrekenen tevreden. Dankzij nieuwe authenticatiestromen kunnen betalingen op alle apparaten zonder onderbrekingen worden uitgevoerd.

Gebruik machine learning om een betaling te verifiëren

Pas authenticatie toe in landen waar PSD2 geldt, gebruik waar mogelijk automatisch uitzonderingen of gebruik authenticatie om het risico op frauduleuze transacties te verkleinen met de authenticatie-engine.

Pas ten eerste je structuur aan

Als EMVCo Technical Associate beschikken we over alle informatie over EMV®-specificaties, zodat je je structuur eerder dan anderen kunt aanpassen. 3DS2 werkt met alle partners die aan de EMVCo™ Certified-specificatie voldoen.

Integraties speciaal voor jouw bedrijf

Checkout API: volledig(e) aanpassing en beheer

Zodra je onze API gebruikt, voeg je eenvoudig het 3DS2 component toe. De vooraf gebouwde gebruikersinterface zorgt ervoor dat je snel aan de slag kunt met PSD2 en tegelijkertijd al je mogelijkheden tot aanpassingen behoudt.

Checkout-implementatie: vooraf gebouwde gebruiksersinterface waarmee je direct aan de slag kunt

Onze implementatie voor Web, iOS en Android ondersteunt automatisch 3DS2. Het enige wat je hoeft te doen, is je huidige versie bij te werken.

Pay by Link: de snelste manier om aan de slag te gaan

Stuur je shopper door naar een door Adyen gehoste checkoutpagina en tover elk online kanaal om tot jouw checkout.

Plugins: 3DS2 is al toegevoegd aan alle interne plugins

3DS2 is toegevoegd aan al onze gecertificeerde, intern ontwikkelde plugins voor Magento, SAP Commerce Cloud (Hybris) en Salesforce Commerce Cloud.

PSD2 SCA uitgelegd

De herziene richtlijn betaaldiensten 2

De herziene richtlijn betaaldiensten is een Europese richtlijn die een opener, competitiever en veiliger betaallandschap in heel Europa creëert. SCA-vereisten maken deel uit van PSD2.

Sterke klantauthenticatie

SCA is een vereiste voor PSD2. Om een betaling te verifiëren, worden er drie elementen gebruikt: iets dat je kent, iets dat je hebt en iets dat je bent. Denk aan een wachtwoord, je telefoon en je vingerafdruk.

3D Secure 2

3DS2 is de authenticatie oplossing die betere ervaringen voor shoppers creëert en tegelijkertijd fraude vermindert. Je klant doorloopt een eenvoudige stap in het betaalproces zodat de uitgever (bank) kan controleren of de klant is wie hij/zij beweert te zijn. In sommige gevallen kan de authenticatie worden overgeslagen i.v.m. uitzonderingen.


Misschien vind je deze informatie over authenticatie op onze blog leuk

"We zijn gericht op het handhaven van een naadloze en prettige betaalervaring voor consumenten. We hebben voor de 3DS-oplossing van Adyen gekozen op basis van de innovatieve productfeatures, het gemak van implementatie en de deskundigheid van het team."

Marco Mahrus ・ Hoofd Betalingspartnerschappen


Are you looking for test card numbers?

Would you like to contact support?